LogoAbc

Izolatii tehnice

Izolatii la cald

Izolatii ce favorizeaza economia de energie termica, a costurilor de operare  si implicit protectia mediului inconjurator. 

Izolatiile la cald se efectueaza in principiu pe elemente de instalatii tranzitate de lichide fierbinti, abur sau gaze de ardere.

Firma noastra efectueaza izolatii la cald pentru temperature ce pot depasi 1000 grade Celsius. In acest scop folosim diverse material pe baza de vata minerala, vata ceramica dar si diverse material composite  ce pot limita transferul termic din instalatia propriu zisa catre mediul inconjurator.

Izolatii la rece

Acest gen de izolatii au scop reducerea cheltuielilor de intretinere, functionarea in parametri normali a instalatiilor frigo, previn condensul si reduc riscul de coroziune al elementelor de instalatii.

Realizam astfel de lucrari de izolare la rece folosind mai multe tipuri de materiale si alternand straturi de cauciuc elastomeric, vata minerala, polyuretan, polystyrol, spuma de sticla sau bariere termice pe baza de aluminiu.

Tinichigerie Industriala

Protejam cu tabla din aluminiu, aluminiu-zinc, inox sau otel zincat, diverse elemente de instalatii cum ar fi tevi, ventile, valve, filtre, tubulaturi de ventilatie, cosuri de fum cu scopul de a evita deteriorarea  stratului izolatorde catre intemperii ( ploaie, grindina, zapada, gheata) sau daunatori (pasari, rozatoare, etc.)

Jachetarea cu diverse materiale metalice sau compozite asigura protectie mecanica, etanseitatea sistemelor de izolatii industriale precum si o functionare optima indelungata a sistemelor de instalatii mecanice.