LogoAbc

Prezentare companie.

ABC BEST PAINTING SRL

ABC BEST PAINTING SRL

Este o firma romaneasca cu capital integral privat fondata in anul 2005

Specializata in domeniile protectiilor la foc a structurilor metalice, a protectiilor anticorozive industriale, bazata pe experienta individuala acumulata in ultimii 18 ani a personalului angajat si a selectiei atente a furnizorilor de materiale.

protecție la foc
18+
Ani de experiență

Pentru realizarea acestor obiective firma noastra a dezvoltat parteneriate strategice de durata cu furnizori consacrati, traditionali, care opereaza cu succes pe acest segment de piata de foarte multi ani, avand ca atu principal performantele deosebite ale produselor si nu in ultimul rand a urmarit alegerea acelora care sa ofere consumatorului final mai mult decat un produs – o imagine a calitatii.

Astfel, ABC BEST PAINTING SRL a devenit distribuitor exclusiv pentru Romania a produselor pentru protectia la foc a structurilor metalice si din beton CAFCO-PROMAT, companii ce fac parte din ETEX Group, cel mai mare producator de produse pentru protectia la foc pasiva din intreaga lume. Avem solutii “la cheie” pentru orice fel de protectie la foc pasiva: de la mortare cu aplicatii in variate domenii la vopsele intumescente, de la placi rezistente la foc pentru compartimentari REI si fabricarea tubulaturilor de ventilatie sau exhaustare rezistente la foc, la o gama variata de materiale pentru matarea golurilor tehnologice.

Suntem deasemeni acreditati ca aplicatori de protectii la foc cu torcrete si vopsele termospumante precum si ignifugari, avand un personal foarte bine instruit si cu o vasta experienta in domeniu.

De-a lungul celor 18 ani de activitate in domeniu ne-am creeat un portofoliu de clienti vast, cu lucrari executate din cele mai variate, de la obiective de importanta strategica (Modernizare Aeroport Otopeni/Henri Coanda) pana la mari centre comerciale si cladiri de peste 20 etaje.

O alta activitate importanta a firmei noastre este cea de executie protectii anticorozive performante cu garantii de 15 ani (tabliere metalice poduri rutiere, poduri de cale ferata si diverse alte structuri metalice) pentru care utilizam cele mai bune sisteme anticorozive din domeniu. Ne referim aici la firma KOBER care este cel mai important producator roman de sisteme de protectie anticorozive  industriale, ce dispune in acest moment de cea mai moderna fabrica din Romania dar si la producatori cum ar fi Jotun, Sika, Henkel sau Hempel.

Deasemeni executam sape si pardoseli epoxidice/poliuretanice, avand in dotare echipamente de ultima generatie si personal super calificat.

Viziune, misiune, valori

Misiune

Salvarea vietilor şi bunurilor de la distrugere cauzata de incendii şi temperaturi înalte.

Crez

Satisfacerea pe plan naţional şi internaţional a nevoilor tuturor celor implicati este cheia progresului.

Comportament

Responsabil, de încredere, autentic, orientat către rezultat şi echipă, loial, încredere şi respect.

Viziune

Cea mai bună tehnologie şi inalta competenţa conduc la obţinerea unei relaţii optime calitate/preţ pentru produse şi sisteme.

Politica

Oferirea unei game complete de soluţii pentru protectia impotriva focului.

Strategie

La orice nivel de business, clientii nostri ne sunt parteneri.

Cariere

ABC Best Painting are incredere deplina in capacitatea angajatilor sai, in dorinta lor de a aduce inovatii, de a imbunatati si de a contribui la succesul companiei pe care o reprezinta, zi dupa zi, lucrare dupa lucrare.

DEZVOLTARE PERSONALA SI PROFESIONALA

Programele de instruire si invatarea continua pe domenii variate reprezinta cu siguranta un avantaj al echipei noastre. Prin impartasirea de experiente, factorul uman reprezinta vehiculul principal pentru crearea de valoare.

Cand va alaturati echipei ABC Best Painting, deveniti deopotriva profesor si ucenic, dezvoltandu-va impreuna cu noi.

Suntem mândri ca apartinem acestei echipe si suntem siguri ca vom reusi sa îti transmitem acest sentiment si tie.

Dacă esti interesat sa te alaturi echipei ABC Best Painting, trimite-ne CV-ul tau pentru a fi introdus în baza de date. De îndata ce vom avea o pozitie libera potrivita competentelor tale, te vom informa.

Certificări

Certificări