Fire protection – leaving nothing to chance!

Din nefericire pericolul de incendii nu poate fi exclus cu desăvârşire iar un incendiu poate duce la pierderi materiale semnificative si in cazuri mai grave, la pierderi de vieti. Fara indoiala, apelând la cunostintele noastre in domeniu, ele vor actiona in favoarea siguranţei dvs.

De aceea – nu lăsaţi nimic la voia întâmplării!

Protecţia împotriva incendiilor presupune profunde cunoştinţe de specialitate. Vă consiliem, va oferim soluții durabile în timp care asigură îmbunătățirea comportării la foc a elementelor de construcții.

Gama de servicii ABC Best Painting cuprinde:

 

  • Aplicare sisteme de vopsele intumescente Promat (Promapaint SC1/Spray Film WB2, Promapaint SC2/ Spray Film WB3, Promapaint SC3/ Spray Film WB6, si Promapaint SC4/Pheonix STW) pentru metal ce asigura rezistente la foc de pana in 180 minute, lacuri pentru lemn (clasa C1). Pentru aceste operatii dispunem de 12 pompe airless Graco, instalatie de sablare mobila Graco, motocompresor aer de mare putere Kaeser M64, o platforma tractabila cu nacela Snorkel TL49J cu inaltime de lucru pana la 18m.
  • Aplicare mortare pentru metal si beton, Promaspray P300/Cafco 300, (pana la 340 minute), care acopera toata gama de cerinte in domeniul incendiilor celulozice, dar si mortare pentru protectia la foc a structurilor metalice si din beton pentru incendii generate de hidrocarburi, Fendolite MII utilizat in petrochimie si Fendolite TG folosit pentru tuneluri auto sau feroviare. Pentru a executa aceste operatii dispunem de 7 pompe de aplicare tencuieli mecanizate (PFT G4 si G5, Mixer, M-Tech).

.