1. Consultanta, Proiectare, Expertize tehnice, Scenarii de securitate la incendiu

 

ABC Best Painting, impreuna cu partenerii si colaboratorii sai, va ajuta la:

 

 • Identificarea, evaluarea si controlul riscurilor de incendiu, care se efectueaza conform O.M.A.I. 210/21.05.2007 pentru aprobarea Metodologiei privind identificarea, evaluarea si controlul riscurilor de incendiu;
 • Elaborarea scenariilor de securitate la incendiu pentru cladiri noi sau existente, care se efectueaza potrivit M.A.I. 130/ 25.01.2007 pentru aprobarea Metodologiei de elaborare a  scenariilor de securitate la incendiu;
 • Intocmirea documentatiilor necesare obtinerii Autorizatiei de securitatea la incendiu, care Se efectueaza conform O.M.A.I. 1435/ 18.09.2006 pentru aprobarea Normelor metodologice de avizare si autorizare privind securitatea la incendiu si protectia civila pentru toate categoriile de constructii si amenajari enumerate in H.G.R. nr. 1739 din 06/12/2006 pentru aprobarea categoriilor de constructii si amenajari care se supun avizarii si/sau autorizarii privind securitatea la incendiu.

 

 1. Furnizare de materiale pentru protectii la foc pasive

 

ABC Best Painting este furnizor exclusiv in Romania a produselor tip spray, in speta vopsele termospumante ce asigura rezistente la foc pana in 180 minute si mortare destinate protectiei la foc a structurilor metalice si din beton, ce asigura rezistente la foc pana in 340 minute, produse de Promat.

Comercializam deasemni o gama completa de materiale speciale tip fire stopping, pentru etansarea golurilor tehnologice din jurul elementelor de instalatii (țevi, cabluri, canale de ventilație, etc.), produse de Intumex, firma din grupul Promat.

Pentru detalii va invitam sa vizualizati sectiunea “Produse” a site-ului nostru.

 

 1. Protectii la foc pasive structuri metalice, lemn si beton

 

Soluții durabile în timp care asigură îmbunătățirea comportării la foc a elementelor de construcții.

Gama de servicii ABC Best Painting cuprinde:

 

 • Aplicare sisteme de vopsele intumescente Promat (Promapaint SC1/Spray Film WB2, Promapaint SC2/ Spray Film WB3, Promapaint SC3/ Spray Film WB6, si Promapaint SC4/Pheonix STW) pentru metal ce asigura rezistente la foc de pana in 180 minute, lacuri pentru lemn (clasa C1). Pentru aceste operatii dispunem de 12 pompe airless Graco, instalatie de sablare mobila Graco, motocompresor aer de mare putere Kaeser M64, o platforma tractabila cu nacela Snorkel TL49J cu inaltime de lucru pana la 18m.
 • Aplicare mortare pentru metal si beton, Promaspray P300/Cafco 300, (pana la 340 minute), care acopera toata gama de cerinte in domeniul incendiilor celulozice, dar si mortare pentru protectia la foc a structurilor metalice si din beton pentru incendii generate de hidrocarburi, Fendolite MII utilizat in petrochimie si Fendolite TG folosit pentru tuneluri auto sau feroviare. Pentru a executa aceste operatii dispunem de 7 pompe de aplicare tencuieli mecanizate (PFT G4 si G5, Mixer, M-Tech).

 

 1. Executie si montaj canale de desfumare cu placi Promat din silicat de calciu

 

Executam si montam tubulaturi de ventilatie si desfumare, cu rezistente la foc din exterior catre interior si din interior catre exterior, de pana la 180 minute, folosind placi din silicat de calciu, tubulatura din tabla nemaifiind necesara.

 

 1. Matari goluri tehnologice

 

Soluții complete pentru etanșarea trecerilor de țevi, cabluri, canale de ventilație, etc. prin pereți și planșee cu rezistență la foc.

 

 1. Protectii anticorozive

 

ABC Best Painting executa protectii anticorozive performante cu garantii de 15 ani (tabliere metalice poduri rutiere, poduri de cale ferata si diverse alte structuri metalice) pentru care utilizam cele mai bune sisteme anticorozive din domeniu. Ne referim aici la firma KOBER care este cel mai important producator roman de sisteme de protectie anticorozive  industriale, ce dispune in acest moment de cea mai moderna fabrica din Romania dar si la producatori cum ar fi Jotun, Sika, Henkel sau Hempel.

Pentru realizarea acestor tipuri de lucrari, firma noastra dispune de 12 pompe airless Graco, instalatie de sablare mobila Graco, motocompresor aer de mare putere Kaeser M64 precum si o platform tractabila cu nacela Snorkel TL49J.

 

 

 

 1. Sisteme epoxi, poliuretan si poliureea de protectii pardoseli

.