ABC BEST PAINTING SRL este o firma romaneasca cu capital integral privat, fondata in anul 2005,  specializata in domeniile protectiilor la foc a structurilor metalice, a protectiilor anticorozive industriale, bazata pe experienta individuala acumulata in ultimii 15 ani a personalului angajat si a selectiei atente a furnizorilor de materiale.

Pentru realizarea acestor obiective firma noastra a dezvoltat parteneriate strategice de durata cu furnizori consacrati, traditionali, care opereaza cu succes pe acest segment de piata de foarte multi ani, avand ca atu principal performantele deosebite ale produselor si nu in ultimul rand a urmarit alegerea acelora care sa ofere consumatorului final mai mult decat un produs – o imagine a calitatii.

Astfel, ABC BEST PAINTING SRL a devenit distribuitor exclusiv pentru Romania a produselor pentru protectia la foc a structurilor metalice si din beton CAFCO-PROMAT, companii ce fac parte din ETEX Group, cel mai mare producator de produse pentru protectia la foc pasiva din intreaga lume. Avem solutii “la cheie” pentru orice fel de protectie la foc pasiva: de la mortare cu aplicatii in variate domenii la vopsele intumescente, de la placi rezistente la foc pentru compartimentari REI si fabricarea tubulaturilor de ventilatie sau exhaustare rezistente la foc, la o gama variata de materiale pentru matarea golurilor tehnologice.

Suntem deasemeni acreditati ca aplicatori de protectii la foc cu torcrete si vopsele termospumante precum si ignifugari, avand un personal foarte bine instruit si cu o vasta experienta in domeniu.

De-a lungul celor 10 ani de activitate in domeniu ne-am creeat un portofoliu de clienti vast, cu lucrari executate din cele mai variate, de la obiective de importanta strategica (Modernizare Aeroport Otopeni/Henri Coanda) pana la mari centre comerciale si cladiri de peste 20 etaje.

O alta activitate importanta a firmei noastre este cea de executie protectii anticorozive performante cu garantii de 15 ani (tabliere metalice poduri rutiere, poduri de cale ferata si diverse alte structuri metalice) pentru care utilizam cele mai bune sisteme anticorozive din domeniu. Ne referim aici la firma KOBER care este cel mai important producator roman de sisteme de protectie anticorozive  industriale, ce dispune in acest moment de cea mai moderna fabrica din Romania dar si la producatori cum ar fi Jotun, Sika, Henkel sau Hempel.

Deasemeni executam sape si pardoseli epoxidice, avand in dotare echipamente de ultima generatie si personal super calificat.

.